EVENIMENTE FESTIVE

Totul pentru ca evenimentul Dumneavoastra sa fie asa cum v-ati dorit!

Fie ca vorbim despre evenimente business, sau evenimente private  –nunta, botez, petrecere, aniversare – muzica de calitate, tinutele elegante si profesionalismul se intrunesc pentru ca evenimentul Dvs. sa fie unul cu totul special !

SERVICII OFERITE:

Cocktail – MOMENT SAXOFON

Intampinarea invitatilor, incepand cu primii sositi, pana la debutul momentelor artistice

Muzica usoara, showuri de dans

Saxofon & Voce sau BAND LIVE: pop, soul, covers, muzica anilor ’80, latino, rock’n’roll

DJ MUSIC – LA CERERE

Toate genurile muzicale

MUZICA POPULARA

Cum muzica populara este nelipsita la majoritatea petrecerilor, la cererea Dvs., se poate asigura grup folcloric profesional.

Sonorizare Profesionala Digitala
schela lumini

 

PREZENTARE MOMENTE ARTISTICE

COCKTAIL

Muzica ideala pentru intampinarea invitatilor. Spune “Welcome !” in varianta:

“BlueNote Saxophone” – muzica interpretata la saxofon, cu negative. Program de muzica de film, love songs & evergreen-uri, moment prielnic in cadrul intalnirilor de afaceri, prezentari, evenimente festive etc.

PRIMUL DANS AL SERII

Sax & Love”

SHOW SAXOFON

FORMATIE LIVE: CASUAL BAND – ALL TIMES HITS!

Formatia CASUAL BAND a fost fondata in august 2013, de catre Bogdan Uta, si se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, prin varietatea genurilor pe care le abordeaza. Are in componenta voci soliste, precum si instrumentisti profesionisti – muzicieni cu reale posibilitati improvizatorice. Membrii tineri ai formatiei sunt artisti care imbina cu usurinta stilurile pop, funk, latino sau jazz.

CASUAL BAND a fost semifinalista la faimoasa emisiune “Romanii au talent” (2015) si laureata a premiului “Revelatia anului” (2016) – “Gala de jazz”. Este extrem de solicitata in cluburile locale si la nivel national, dar si la evenimente festive private sau business.

Pentru mai multe detalii despre CASUAL BAND, puteti vizita www.casualband.ro 

Prin serviciile prezentate in cadrul aceastei pagini, in ceea ce priveste muzica de calitate si sonorizarea, evenimentul Dvs. este pe deplin asigurat!