Parerea Dvs.

1. Moment Cocktail

  de neinregistrat scris pe 05-07-2012

Un moment pentru care ne-au felicitat toti invitatii, unii dintre ei intrebadu-ne de ce nu s-a mai intors sa mai cante. Pentru cei care au deja o formatie si vor o altfel de primire a invitatiilor, Bogdan Uta si al sau moment de cocktail este alegerea excelenta. Iti multumim, Bogdan!


2. Multumim mult Bogdan!

  de FlorinT scris pe 19-06-2012

Un moment cocktail foarte fain (aici avem a multumi si lui Cristi), un show surpriza cu intrare triumfala pe solo de sax in “Never tear us apart” – INXS si un show extins de pop, soul, covers, muzica anilor ’80, latino, rock’n’roll,nici nu mai stiu care si cate au fost.(aici avem a multumi si Irinei si Denisei) Concluzia: electrizant, interesant, diferit! Multumim deci Bogdan Uta, Cristi, Irina, Denisa. BTW, tipul asta nu e doar un profesionist desavarsit ci si un tip super cool, deschis la idei noi, interesante sau diferite. Cu drag, Bi


3. Bun gust, profesionalism … O seara de vis alaturi de Bogdan Uta

  de denisanegru scris pe 12-06-2012

SPEACHLESS Am planuit nunta pas cu pas si am dorit ca fiecare lucru sa fie ceva…. altceva decat vazusem la toate nuntile. Eram deja plictisita de repertoriul “lautarilor de nunti” mai ales in ceea ce priveste muzica usoara. Am dorit foarte mult sa gasesc ceva care sa imbine mai multe stiluri si sa multumeasca mai multe temperamente. Si … l-am gasit pe Bogdan Uta impreuna cu colaboratorii lui. Mi s-a promis profesionalism, calitate, show… si am primit mult mai mult decat atat. Nu am cuvinte sa le multumesc pentru faptul ca mi-au facut o seara de neuitat atat pentru noi cat si pentru invitatii nostri care nu mai contenesc cu laudele la adresa voastra. Bogdan Uta=mult mult bun gust. Totul a fost la superlativ….Sotul meu spunea ca mai facem o nunta la anu’:))


4. bogdan uta – saxofon, momente artistice de ludat!

  de nila_1968 scris pe 24-05-2012

Saxofonul a fost din totdeauna si va ramane unul dintre cele mai frumoase, melodioase, “sexy” instrumente! Muzica usoara cantata bine la saxofon, este superba! Pentru genul lor de muzica, Bogdan si tatal sau – care a cantat minunat (tot) la saxofon – sunt reprezentantii saxofonului in Craiova. I-am urmarit evolutia lui Bogdan, muzica sa este una de calitate! Ii recomand sa duca traditia mai departe si evenimente la fel de frumoase! cu drag, paul!


5. Bogdan – nota 11!!!!

  de anina scris pe 17-05-2012

ne-am dorit ceva special pentru cel mai special eveniment din viata noastra, astfel am tot cautat si am gasit la Craiova acest artist complet. Bogdan a trebuit sa isi sacrifice propria aniversare pentru a ne face marea placere de a canta la nunta noastra si a veni tocmai la Bucuresti.Prietenii nostri au apreciat foarte mult atat momentele de cocktail saxofon cat si duetul si showul oferit in duet cu Ella. Un om special pentru momente speciale!! Cu drag, Alina si Dorin!!!!


6. HE is the best!

  de alinamardare14 scris pe 17-05-2012

“you can leave your hat on!” Pe 4 iunie 2011 Bogdan si echipa sa, au cantat la nunta noastra. In acea seara, imi amintesc cu entuziasm cum “ne-a salvat” la momentul dansul mirilor, caci nu aveam ceva regie pregagita, doar o melodie care ne placea noua, pe un memory-stick, pe care, laptopul D.J.ului nu vroia sa-l citeasca… Antunci ne-a aratat Bogdan playlistul cu negative de pe laptopul sau, speciale pentru momentul asta si am ales “Vision of Love – M. Carey”. A iesit minunat, pe ringul de dans doar noi doi si saxofon – Bogdan! Pe 22 sept. anul asta o sa cante la botezul micutei noastre Andreea 🙂 Cu toata admiratia, Ioana si Radu


7. feed-back

  de mariustarajanu scris pe 15-05-2012

pe cand ne gandeam cum o sa fie la nunta noastra si nu aveam nimic programat, inca, am urmarit intr-o dimineata la “matinal” TVR Craiova, o emisiune in care a cantat si Bogdan. ne-a fascinat! am zis atunci ca neaparat trebuie sa-l invitam la evenimentul nostru! multumim pentru momentele muzicale de calitate oferite la nunta noastra! am ales asa: pt “cocktail” muzica cantata la saxofon la intampinarea invitatilor, muzica populara – colaboratori ai lui Bogdan, precum si muzica usoara saxofon-voce. mult succes si evenimente cat mai multe! cu mult drag, marius si alina


8. Bogdan

  de paul2012 scris pe 14-05-2012

l-am intalnit pe dl bogdan la concertele sale si pe site-ul sau.
da, sunt fan bogdan uta, ii urmaresc cu interes evenimentele sale si il recomand cu caldura de fiecare data. l-am putut asculta si nunta colegului meu de serviciu, interpretand la saxofon muzica pop alatauri de doua domnisoare – voce. altceva, un stil nou pentru orasul nostru!

cu drag,
Paul

p.s. vizitati situ-ul sau!